Ügyfélszolgálat: +36-70/410-6329

Trodat Cserepárna 4727
Trodat Cserepárna 4727
2 990 Ft

Trodat Cserepárna 4727

Az új bélyegzőink akármennyire is tartósak, egyszer minden eszköz életében eljön az idő, amikor egy kisebb karbantartásra szorul. Egy bélyegző esetében ez a tintapárna cseréjét jelenti.
Nem kell azonban nagyon megijedni. Ezt a folyamatot könnyedén elvégezheted saját kezűleg is, így nem kell hosszú időre lemondani a bélyegzőről.Cseréjével biztosak lehetünk benne, hogy a bélyegző folyamatosan tiszta és egyenletes lenyomatot biztosít.
A füleknek köszönhetően tiszta az utántöltés és a bélyegzőpárna cseréje. Így elkerülhető, hogy hozzáérjünk a tintázott felülethez.

GYÁRTÓ
TRODAT
TÍPUS
PRINTY 4727
LENYOMAT MÉRETE
60 x 40 mm
KISZÁLLÍTÁS
2024.07.16
Raktáron
2 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 150 Ft
Részletek

A tintapárna cseréje:

1. Nyomjuk le a bélyegzőt nagyjából 5 milliméternyit és a hátoldalon található csuszkát húzzuk el a zárt lakat irányába.
Ebben a helyzetben könnyedén eltudjuk távolítani a párnát a fülek segítségével.

Trodat bélyegző párnacsere

Az előző Trodat szériánál, be kell nyomni az oldalt elhelyezkedő gombokat, amely megtartja a bélyegzőt ebben a helyzetben. A középen található kiadó gombbal az eszköz kidobja a régi, elhasznált párnát.

Bélyegzőpárna cseréje2. Toljuk be kattanásig az új párnát az eszközbe.

Az új Trodat Printy P4.0 párnák is használhatóak a régi típusokhoz, annyi különbséggel, hogy behelyezés esetén eltávolításra kerülnek a kis műanyag fülek.

Nyomjuk le a bélyegzőt, hogy kipattanjon a lezárt helyzetből. (Ilyenkor persze tegyünk alá valamit, nehogy az asztalt tintázzuk össze.) A bélyegző máris használatra kész....

 

Régebbi típusok esetében elképzelhető, hogy még nem található meg a cserélésre alkalmas helyzet megtartását elősegítő lezáró gomb. Ilyenkor magunknak kell ott megtartani az eszközt és a párnát is csak egy golyóstoll segítségével tudjuk kilökni.Mire figyeljünk, mielőtt újratöltenénk a párnát?

Sokan nem szeretnek vadonatúj párnát vásárolni, ha az kifogy. Ilyenkor inkább saját kezűleg töltik vissza a hiányzó festékmennyiséget a párnára, hogy az eszköz továbbra is hasznosítható legyen. Azonban ebben az esetben is érdemes odafigyelni jó néhány dologra. Egy Trodat bélyegzőhöz lehetőleg speciálisan Trodat tintát használj, de mindenesetre kérdezz meg minket arról, milyen más alternatívát tudunk ajánlani a számodra. Mivel a Trodat eszközei műanyagok, így semmi esetre sem ajánlatos egy esetleges rossz tintaválasztással örök időkre használhatatlanná tenni bélyegzőnket.Egy olajalapú tinta azonban visszafordíthatatlan károkat képes okozni a bélyegzőben, így inkább legyél körültekintő és a megfelelő minőségű tintával töltsd újra bélyegződet.

Adatok
Cikkszám
TR615152
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek