Ügyfélszolgálat: +36-70/410-6329

Szöveglemez (55 X 35 Mm)  Oválbélyegzőbe
Szöveglemez (55 X 35 Mm) Oválbélyegzőbe
4 990 Ft

Szöveglemez (55 X 35 Mm) Oválbélyegzőbe

Szöveglemez (55 X 35 Mm)  Oválbélyegzőbe
Szöveglemez (55 X 35 Mm)  Oválbélyegzőbe
50 x 35 mm méretű ovális alakú szöveglemez, melyet elkészítés után ellátunk a megfelelő kétoldalas ragasztóval a könnyed felhelyezés érdekében.

GYÁRTÓ
TRODAT
LENYOMAT MÉRETE
55 x 35 mm
EZEKBE A BÉLYEGZŐKBE
TRODAT 44055
KISZÁLLÍTÁS
2024.07.16
Raktáron
4 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 250 Ft
Mennyiségi kedvezmény:
2+  db
-10 %
4 491 Ft/db
3+  db
-15 %
4 242 Ft/db
4+  db
-20 %
3 992 Ft/db
5+  db
-25 %
3 743 Ft/db
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A bélyegzőgumi cseréje házilag
Első lépés otthon, hogy leszedjük a régi gumit, ami a festékpárna eltávolításával kezdődik, hiszen így nem festékezzük össze magunkat.

Ezután a bélyegző felső részén, két oldalon benyomjuk a házat, ezzel rögzítjük a bélyegző helyzetét egy fix állapotba, amivel megkönnyítjük a folyamatot.

A régi gumit egy tompa kés, vagy olló élének segítségével szedjük le a tartólapról. A tartólapot tisztítsuk meg, hogy ne maradjon rajta a régi ragasztóból, mert ellenkező esetben nem lesz egyenletes felületünk, ami az új gumi felragasztásakor rossz lenyomatot eredményezhet.

Mindezek után a duplex ragasztó egyik felét eltávolítjuk, ilyenkor megkapjuk az első ragasztós felületet. Ezt finoman rögzítsük a bélyegzőlap tartó felületére, oda ahonnan a régi gumit eltávolítottuk. Szedjük le a megmaradt védőréteget a ragasztószalagról, és ide helyezzük fel az új szöveglemezt. – pontosan középre! Egyik oldalon sem szabad kilógnia, hiszen azzal megakadályozzuk a mozgatást, vagy a lemez elakad.

Nos, ugye nem volt eget rengető művelet, tényleg meg tudja oldani bárki, amennyiben a szakszerű cserére valamilyen módon nem volt lehetőség. Az új gumi első pár próbanyomata után az is ki fog derülni, hogy festékpárna cserére is szükség van-e.

Tájékoztató bélyegző adatváltozáskor
Bankszámla változás esetén hasznos tanács – különösen a számlák fizetése szempontjából, hogy az új bélyegzőlenyomat mellé feltüntessünk egy külön bélyegzőt, melyen kizárólag a „bankszámlaszám megváltozott” felirat szerepel. Ez igen okos dolog és számos kellemetlenségtől kímélhet meg bennünket.

A partnereink általában számítógépes programokkal és előre kitöltött, sablon nyomtatványok, banki táblázatok segítségével utalnak. Ez azt jelenti, hogy nem figyelik a bankszámlaszámot minden esetben, hanem automatikusan végzik a tranzakciókat, a partnerek előre rögzített adatai alapján.

Ha azonban a nyomtatványainkon, számláinkon, esetleg felszólító leveleinket külön feltüntetjük a tényt, miszerint változás történt a bankszámla számunkban, akkor téves utalás nem fordulhat elő. Ezt a külön bélyegzőlenyomatot érdemes más – legtöbbször piros – színnel feltüntetni a jól elkülönítés és figyelemfelkeltés miatt.

Ha erre a bélyegzőre a későbbiekben már nem lenne szükség, akkor természetesen a házat megtartva, más szöveglemez helyezhető el rajta. Ha pedig bankszámlaszámunk újra változna, akkor ez a bélyegző ismét hasznos segítségünkre lehet.

Adatok
Cikkszám
TR189065
Hasonló termékek